Shrnutí

26.06.2014 11:06

Milí přátelé a účastníci Memoriálu Josefa a Zdeňka Hlaváčkových

I když to doposud nebylo zvykem, chtěli bychom Vám ve zkratce a v několika číslech přiblížit, jaký ten letošní 28. ročník vlastně byl.

Fotbalový turnaj vyhrálo mužstvo Sokola Líšťany. Celkové pořadí najdete zde.

Celkem padlo 16 gólů a vstřeleny byly i 4 penalty.

Nejlepším hráčem byl vyhlášen Luděk Charvát z místní TJ ZD Podlesí Ročov.

Nejvíce branek nastřílel Michal Janda ze Sokola Líšťany.

Nejlepší gólman turnaje byl Jiří Kopecký z TJ Zlonice.

Přes den se přišlo podívat 95 platících účastníků.

Na večerní zábavě, kterou zajistila skupina Golf, bylo asi 350 lidí, z toho 240 platících. Zbytek tvořili přímí účastníci fotbalového klání, sponzoři, VIP hosté a děti, kterých bylo až do pozdního večera nepočítaně.

Připravili jsme pro vás tři vystoupení mažoretek a jedno vystoupení sportovního aerobiku, na večer pak tradiční ohňostroj, který trval asi 8 minut.

Děti, které během dne krásně vymalovaly všechny obrázky, si pro nás dospělé připravily výstavu. Vernisáže se mohl zúčastnit každý, kdo projevil zájem. Na odchodnou jsme pak od dětí dostali dárek.

Během dne nás potrápila a někoho možná potěšila teplota pohybující se kolem 35°C.

Zumba party měla díky vyšším teplotám nižší účast, což byla opravdu velká škoda, protože Martin Hybš, který hodinu vedl, byl famózní.

Vypilo se celkem 2000 piv a 200 litrů točené limonády.

V tombole se rozdalo 207 cen (mezi ty nejlákavější patřila elektronika, sele, jehně, několik voucherů do různých podniků nebo třeba tašky, batohy a kosmetika).

Diskotéka, která následovala po živé kapele, skončila až v půl páté ráno, kdy už většina účastníků a úplně všichni pořadatelé padali únavou J.

Tímto bychom chtěli poděkovat všem, kteří se turnaje a následné večerní akce zúčastnili a užili si tento jedinečný den s námi. Mnohé zachytil hledáček našeho fotografa a tak se nezapomeňte podívat na fotky a celou akci si ještě jednou připomenout. K dispozici je i DVD záznam, který nám laskavě udělal pan Josef Karhan.

Veliké díky patří samozřejmě naším skvělým rozhodčím, bez jejichž nadšení pro věc a profesionality by turnaj neměl ani zdaleka takovou úroveň, kterou má nyní. Jmenovitě jsou to: Zdeněk Valeš, Jiří Novák, Ladislav Čadský, Ota Draštík, Evžen Amler a místní Ladislav Lapka.

Moc děkujeme všem sponzorům, kteří nám přispěli buď finančně, nebo dárky do tomboly. Mezi ty největší patří ARROW mobile, HF AUTO, Poštovní spořitelna, Patrik Pták, Marta Sejvalová, Hotel Dětenice, Restaurace na Foukalce a mnoho dalších. Kompletní seznam najdete v sekci sponzoři, v pravé části těchto stránek.

Ještě jednou děkujeme všem a omlouváme se, pokud jsme na někoho ve výčtu zapomněli.

Už teď se těšíme na další ročník, který se bude konat v sobotu 26. 7. 2014.